قیمت سکه و ارز
۱۳۹۴/۰۳/۱۱ - ۱۱:۳۰
خادم:

اولویت واگذاری سرخابی‌ها به وزارت اقتصاد است/ هیأت دولت در این مورد تصمیم می‌گیرد

معاون پارلمانی وزارت ورزش اعلام کرد اولویت این است که ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس در اختیار وزارت اقتصاد و دارایی قرار بگیرند.

اولویت واگذاری سرخابی‌ها به وزارت اقتصاد است/ هیأت دولت در این مورد تصمیم می‌گیرد
به گزارش سراج24، امیررضا خادم درباره اینکه اعلام شده وی از سمت خود در واگذاری سرخابی‌ها به بخش خصوصی استعفا کرده گفت: فقط می‌توانم بگویم در حال حاضر هیچ مسئولیتی ندارم.
 
وی درباره تکلیف این دو باشگاه اظهار داشت: باید ببینیم هیات دولت در این خصوص چه کاری انجام می‌دهد چراکه اولویت این است این دو باشگاه زیر نظر وزارت اقتصاد و دارایی فعالیت کنند. اگر قرار است سرخابی‌ها به وزارت اقتصاد واگذار شوند که تکلیف مشخص است. اگر در وزارت ورزش ماندند بعد از آن در این باره وزیر ورزش تصمیم می‌گیرد. قرار بود هیات دولت شب گذشته تصمیم خود را در این باره اعلام کند که فعلا خبر ندارم چه اتفاقی افتاده است.
 
منبع:فارس
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۱
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••